Rampen

Rampentrappa

Rampentrappa er en sherpasti som leder deg til starten av via ferrataen og tilbake ned fra fjellet etter turen. Denne naturskjønne stien gjør det enkelt for alle – uansett fysisk form – å oppleve den storslåtte naturen rundt Bodø.

En sti for alle

Rampentrappa er utformet for å være trygg og enkel å følge, slik at alle kan få glede av en fantastisk tur i naturen. Uansett om du har erfaring med fjellturer eller er nybegynner, er stien en flott måte å utforske området på. Den er bred, jevn og sikker, og tar deg gjennom vakre naturområder med enestående utsikt. Enten du ønsker en rolig spasertur eller en mer eventyrlig opplevelse på via ferrataen, er Rampentrappa starten på en minneverdig tur.

Ta turen til toppen

Rampentrappa gjør det enkelt og tilgjengelig for de aller fleste å komme seg opp til Bestefarvarden. Dette lille, men majestetiske fjellet ligger som en skjult perle i Bodø kommune. Med sin imponerende utsikt og storslåtte omgivelser er det en naturskatt som bør oppleves av alle besøkende.

På godværsdager kan du nyte den nydelige utsikten mot Landegode og de andre øyene ute i havgapet. Noen dager kan du til og med skimte Lofotveggen i det fjerne. Dette er et perfekt sted å ta inn midnattsolen, nordlyset eller bare la deg fascinere av den fantastiske naturen som omgir deg. Ta turen til Bestefarvarden og la naturen ta pusten fra deg.