Rampen

Rappellering

Utfør rappelleringen i trygge omgivelser mens du kjenner på tyngdekraftens kraft. Vi firer oss ned fra tau som er solid festet i toppen av fjellveggen, og du vil oppleve en kontrollert nedfiring omgitt av det majestetiske havet rundt deg og fjellbunnen under føttene dine.

Kjenn adrenalinet pumpe

Bli med på en eventyrlig opplevelse når du lenes ut fra toppen av fjellveggen og tar inn den fantastiske utsikten på vei ned mot havet og fjellet under deg. Rappellering er en spennende aktivitet som inkluderer guide og alt nødvendig utstyr, og det krever ingen tidligere erfaring. Hele opplevelsen tar omtrent 1 time, og du vil være i trygge og erfarne hender hele veien.

Ta kontakt for tilbud

Rappellering er en opplevelse som passer for både små og store grupper. Hvis dere er en gruppe på over seks personer, tilrettelegger vi gjerne for deres behov. Vi kan organisere transport over land eller vann med en spennende RIB-båt, samt ordne med deilig mat og drikke som dere kan nyte enten i fjellveggen eller på toppen. Vi er her for å skape den perfekte opplevelsen for dere, så ta kontakt med oss for å planlegge en uforglemmelig dag med rappellering!

Ofte stilte spørsmål