Rampen

Grupper og bedrifter

Enten du arrangerer en teambyggingsdag for bedriften, en konferanseaktivitet, et utdrikningslag eller en spesiell feiring, skreddersyr vi opplevelsen etter din gruppes behov og tidsskjema.

Skreddersydde eventyr

Vi setter sammen spennende aktiviteter som passer akkurat din gruppes tidsplan og interesser. Rampen tilbyr et bredt utvalg av bratte opplevelser som strekker seg langt utover Via Ferrataens grenser. Start dagen med en adrenalinfylt rappellering ned fjellsidene, eller kanskje fra toppen av byens mest kjente hoteller? Følg opp med en fartsfylt RIB-tur langs kystlinjen, eller svev i luften med en zipline-tur eller et pendelhopp.

Mellom alle spenningsfylte aktiviteter, ta deg tid til å slappe av med utsøkt bespisning med utsikt over fjell og hav. For de som ønsker å forlenge eventyret, kan en natt under stjernene i telt på fjellet være den perfekte avslutningen.

Ta kontakt for tilbud

Vårt fremste mål er å gi deg et uforglemmelig eventyr. Fra første forespørsel til siste opplevelse, tar vi oss av alle detaljene. Uansett hvor stort eller lite ditt selskap er, eller hva du drømmer om, er vi her for å gjøre dine ønsker til virkelighet. Kontakt oss i dag for å starte ditt neste eventyr med Rampen.