Rampen

Om oss

Vi tilbyr spektakulære opplevelser i fantastisk natur, kun et steinkast fra Bodø. Rampen er åpen året rundt, så du kan oppleve spenningen uansett sesong.

Historien

Vår historie startet med en lidenskap for naturen og eventyr. Tanken om å skape noe eksepsjonelt i hjertet av Nordland begynte å ta form. Med dristighet og en visjon om å tilby spektakulære opplevelser, initerte vi dialogen med Bodø Kommune. Sammen ønsket vi å etablere et unikt klatreanlegg som kunne berike regionen og gi folk en mulighet til å utfordre seg selv på en trygg og spennende måte.

Teamet vårt består av dedikerte enkeltpersoner som brenner for utendørsaktiviteter. Vi er stolte av å ha erfarne guider som tar imot våre gjester med entusiasme og fagkunnskap. Hos Rampen legger vi stor vekt på bærekraft og kortreist turisme, og vi ønsker å skape minneverdige opplevelser i harmoni med naturen.

Møt guidene

Våre erfarne guider er eksperter innen klatring og sikkerhet, dedikerte til å veilede både store og små grupper gjennom vår via ferrata. Deres omfattende kunnskap og erfaring garanterer en trygg og spennende opplevelse for alle deltakere på Rampen.

Svein Inge Sjøbu

Svein Inge Sjøbu

Svein Inge Sjøbu, vår daglige leder på Rampen, har omfattende erfaring innen sikkerhet og beredskap knyttet til redningstjenesten. Han brenner for aktivt friluftsliv året rundt og sørger for at våre gjester opplever trygghet og får en unik opplevelse.

Krisztian Karlsen

Krisztian Karlsen

Krisztian Karlsen er en erfaren guide med bakgrunn som ambulansearbeider og lidenskap for friluftsliv. Han sikrer trygge og minneverdige opplevelser og har god kjennskap til fjellet og erfaring med både sikret og usikret klatring.

Tijs Holstein

Tijs Holstein

Tijs Holstein, en dedikert guide, driver PUST i Bodø havn og er en ivrig friluftsentusiast med fokus på friluftsliv og klatring. Han bringer med seg sin energi og kjærlighet for naturen til Rampen og veileder våre gjester på en minneverdig reise.

Rampen fremover

Rampen har store planer for fremtiden, og vi jobber aktivt med å introdusere nye og spennende attraksjoner som vil gjøre ditt besøk enda mer minneverdig. Vi ønsker å skape opplevelser som utfordrer og begeistrer, og som bidrar til å gjøre Bodø til en destinasjon du absolutt ikke vil gå glipp av. Vårt mål er å tilby en unik kombinasjon av spenning, naturskjønnhet og eventyr, som vil tiltrekke seg eventyrlystne sjeler fra nær og fjern. Hold deg oppdatert, for det er mye spennende i vente på Rampen!

Ledige stillinger

Bli med på vårt eventyrteam! Se våre ledige stillinger og bli en del av Rampen. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte guider til å lede våre deltakere på uforglemmelige turer i naturen rundt Bodø.

Klar for eventyret?

På Rampen kommer du tett på naturen og får kjenne mestring, trygt ivaretatt av erfarne guider. Bli med på et vertikalt eventyr opp fjellveggen og ta inn den majestetiske utsikten ut over havgapet.