Rampen

Kontakt oss

Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å planlegge din spennende klatreopplevelse. Har du spørsmål, ønsker å bestille en tur eller bare vil si hei, er vi her for å svare på alle henvendelser.

Kontaktinformasjon

Vi i Rampen Via Ferrata ser frem til å høre fra deg! Du kan kontakte oss via følgende kanaler:

Adresse: Rampen, 8014 Bodø
E-post: hello@rampen.com
Telefon: +47 99 23 43 94

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, ønsker å bestille en tur eller bare ønsker å si hei. Vi er her for å hjelpe deg med å skape fantastiske opplevelser i fjellene rundt Bodø. Vel møtt!

Slik finner du fram

Rampen Via Ferrata er idyllisk plassert på Bratten, kun 4 km utenfor Bodø sentrum, med en spektakulær beliggenhet rett ved havet. Parkering er tilgjengelig på en skiltet plass langs hovedveien, og fra parkeringsplassen vil du enkelt finne oss i vårt karakteristiske sorte trehus med det ikoniske Rampen-skiltet. For å komme til Rampen Via Ferrata fra Bodø sentrum, tar det kun 5 minutter med bil eller taxi (ring 07550 for å bestille). Du kan også velge en mer aktiv tilnærming og sykle eller gå turen ut til oss, noe som vil ta omtrent 50 minutter fra Bodø by. Når du forlater byen, kan du nyte den vakre kystlinjen og passere det majestetiske Bestefarvarden på veien.

Finn veien med Google Maps

Klar for å booke eventyret?

På Rampen kommer du tett på naturen og får kjenne mestring, trygt ivaretatt av erfarne guider. Bli med på et vertikalt eventyr opp fjellveggen og ta inn den majestetiske utsikten ut over havgapet.