Rampen

Rampen Via Ferrata

En uforglemmelig opplevelse i fjellveggen med havet brusende under føttene.

Oppdag eventyret

Utforsk den spennende verden av via ferrata - en unik klatreopplevelse som tar deg med på en uforglemmelig reise opp fjellveggen, sikret av solide stiger, broer og fjellfester. Uansett om du er en erfaren klatrer eller nybegynner, gir våre ruter deg muligheten til å utfordre deg selv, oppleve mestringsfølelsen og nyte fantastisk panoramautsikt. Ta del i en trygg og engasjerende aktivitet som passer for alle - Rampen Via Ferrata venter på deg!

Unike klatreruter

Rampen tilbyr tre fantastiske klatreruter som tar deg med på en opplevelsesrik reise opp fjellet. Våre to hovedruter, Vikingveggen og Overhenget, byr på enestående utsikt og morsom klatring, hver med sine særegne utfordringer. For den ultimate eventyropplevelsen, kan du ta vår kombinasjonsrute Rampenruta, som inkluderer begge hovedrutene og en spennende rapell som knytter dem sammen. Velg din favorittrute og bestig våre imponerende fjellvegger med ekspertveiledning.

Helt trygt hos oss

Å gå via ferrata på Rampen er en spektakulær og trygg opplevelse. Alle turer gjennomføres med guide som har solid klatreerfaring. Vi tilpasser tempoet til gruppa så alle kan ta inn omgivelsene og inntrykkene, og få en unik opplevelse sammen.

Spørsmål og svar

Større grupper

Ønsker du å planlegge en spesiell opplevelse for en større gruppe? Hos oss tilbyr vi skreddersydde eventyr som tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom den majestetiske naturen rundt Bodø. Uansett om dere er en eventyrlysten vennegjeng, en familie eller en bedrift som ønsker en unik opplevelse, vil vårt erfarne team sørge for at dere får en skreddersydd opplevelse som passer perfekt til deres behov og ønsker.